SEPTEMBRA notikumi Piņķu sv. Jāņa draudzē (2023)

ZIŅOJUMI:

1. 3. septembrī svinēsim Zinību dienas dievkalpojumu, uz kuru ir aicināti visi, bet īpaši tie, kas mācās un kuri māca, lai dievkalpojuma laikā pie altāra saņemtu Dieva svētību jaunajam mācību/akadēmiskajam mācību gadam!!!

2. Mācītājs Andrejs Irbe būs KOMANDĒJUMĀ no 6. līdz 11. septembrim!!!

3. Aicinām uz “Garīgās izaugsmes skolu” (GaIS) – tā ir sagatavošanās kristībām un iesvētībām, kā arī garīgās izziņas un Dieva iepazīšanas skola. Mācību kurss sāksies 5. septembrī, plkst.: 19:00, baznīcā (Skolas iela 17, Piņķi)!!! Pieteikšanās >>>šeit<<< !!! Aicinām arī draudzes locekļus un kalpotajus atbalstīt iesvētāmos un dalīties ar viņiem savā ticības pieredzē.

4. Bībele mūs bieži pamudina uz kalpošanu Dievam un šim pamudinājumam vēlamies atsaukties arī mūsu draudzē. Lai dievnams būtu tīrs un sakopts, un dievkalpojumi varētu notikt sakoptā vidē, aicinām kalpotājus altāra kopšanas un pērminderu kalpošanās. Kā arī, lai draudzes saimniecības darbi tiktu sakārtoti, aicinām kalpošanā lietvedības nozarē un draudzes saimniecības darbos. Lūdzam šīs kalpošanas paturēt savās ikdienas aizlūgšanās. Ja vēlaties piedalīties kādā no minētajām kalpošanām, lūdzam pieteikties pie mācītāja.

5. Bez ik svētdienas dievkalpojumiem mūsu baznīcā notiek arī vakara lūgšanas – vesperes – katru TREŠDIENAS vakaru, plkst.: 19:00, baznīcā. Vakara lūgšanām var piedalīties arī attālināti, skatoties tiešraides mūsu draudzes Facebook lapā un lietojot lūgšanu lapiņas, kas ir pieejamas mūsu draudzes mājas lapas Dievkalpojumu sadaļā!!!

6. Esam atvēruši baznīcu OTRDIENĀS, TREŠDIENĀS un CETURTDIENĀS, 16:00-20:00, lai cilvēki varētu nākt, lūgties un apmeklēt dievnamu arī citās dienās – ne tikai svētdienās.

Lai priecīgs un Dieva svētīts septembris!!!

Kristus mīlestībā,
Piņķu sv. Jāņa draudze