Draudzes Ziemsvētku eglīte Irbēnos (2024)

 
Mīļā draudze!

Tuvojas Ziemsvētku laiks, kuru šogad varēsim svinēt bez ierobežojumiem, un tuvojas arī gada noslēgums. Es pateicos ikvienam kalpotājam un ikvienam no jums, kas ar savu lūgšanu, ziedošanas un klātienes atbalstu esat bijuši līdzdalīgi draudzes dzīvē, un lūdzu Dievu par jums ikdienas, ka arī nākošgad mēs varam pielūgt Dievu dievkalpojumos un būt par atbalstu viens otram dažādos draudzes dzīves notikumos, no kuriem vislielākais ir mūsu baznīcas 150 gadu jubileja, kuru nākošgad svinēsim veselu nedēļu - no 9. līdz 16. jūnijam.

Pirms Covid-19 mums bija tradīcija katru gadu svinēt Ziemsvētku eglīti. Šo tradīciju vēlamies atdzīvināt, lai Ziemsvētku prieku piedzīvotu arī šoreiz. Tāpēc 2024. gada 6. janvārī, plkst.: 11:00, esat laipni aicināti uz Ziemsvētku eglīti Irbēnos (Irbēni, Brīvkalni, Babītes pag., Babītes nov., LV-2107). Ļoti zīmīgi, ka 6. janvāris ir Zvaigznes diena, kas ir Ziemsvētku laika pēdējā diena. Tāpēc tas brīnišķīgs laiks un veids, kā visiem kopā nosvinēt Ziemsvētku laika noslēgumu.
Aicinām pieteikties pasākumam, aizpildot pieteikumu līdz 3. janvārim: https://forms.gle/KAyHSgW32dtqpg3JA

Lai varam baudīt svētku mielastu, pasākuma līdzmaksājums ir 10 EUR no katra dalībnieka, bet līdzmaksājums nav šķērslis tam, lai pasākumā nepiedalītos. Ja Jums nav iespējas veikt šo līdzmaksājumu, draudze meklēs veidu kā Jums to sagādāt. Līdzmaksājumu varēsiet veikt 6. janvārī uz vietas, Irbēnos.

Un kas gan ir svētki bez dāvanām. Tāpēc arī šajā reizē tiekat aicināti ņemt līdzi dāvanu loterijai, lai ar šo dāvanu iepriecinātu kādu no draudzes locekļiem, kas to izlozēs. Kā arī būs iespēja iepriekš sarunāt mašīnas tiem draudzes locekļiem, kuriem ir apgrūtināta nokļūšana līdz un no Irbēniem. Tāpēc attālums vai transportlīdzekļa trūkums arī nav šķērslis.

Gaidīts ir ikviens, arī ģimenes ar bērniem, lai Jēzus atnākšanas prieku var baudīt gan lielie, gan mazie.

Priecīgus Ziemsvētkus un laimīgu Jauno Dieva žēlastības 2024. gadu!!!

Kristus mīlestībā,
māc. Andrejs