APRĪĻA notikumi Piņķu sv. Jāņa draudzē (2024)

ZIŅOJUMI:

1. Svētdien, 14. aprīlī, plkst.: 11:00, svinēsim dievkalpojumu “ar viesu dalību”. Kopā ar mūsu draudzes ērģelnieku Jāni Pelši dievkalpojumā piedalīsies jauktais koris “Cantus Fortis”, solisti: Ilona Dzērve (soprāns), Mārtiņš Zvīgulis (tenors), Ivars Cinkuss (baritons un diriģents). Programmā: Gabriels Forē - Rekviēms.

2. Sestdien, 27. aprīlī, plkst.: 10:00, “Lielā Talka 2024” ietvaros uzkopsim arī mūsu Piņķu baznīcu, Mācītājmuižu un apkārt esošās teritorijas, lai spodrinātu ne tikai mūsu laicīgās, bet arī garīgās mājas.

3. Aicinām draudzes locekļus uz “Garīgās izaugsmes skolu” (GaIS), atbalstīt iesvētāmos un mācītāju ar savām ticības liecībām. Kursa noslēgumā Iesvētības – 16. jūnijā.

4. Bez ik svētdienas dievkalpojumiem mūsu baznīcā notiek arī vakara lūgšanas – vesperes – katru TREŠDIENAS vakaru, plkst.: 19:00, baznīcā. Vakara lūgšanām var piedalīties arī attālināti, skatoties tiešraides mūsu draudzes Facebook lapā un lietojot lūgšanu lapiņas, kas ir pieejamas mūsu draudzes mājas lapas Dievkalpojumu sadaļā!!!

5. Esam atvēruši baznīcu OTRDIENĀS, TREŠDIENĀS un CETURTDIENĀS, 16:00-20:00, lai cilvēki varētu nākt, lūgties un apmeklēt dievnamu arī citās dienās – ne tikai svētdienās.

6. Dievs jūs bagātīgi svētī, “lai jums visa būtu diezgan vienmēr un visur un jūs būtu pārplūstoši dedzībā uz ikkatru labu darbu.” (2. Kor. 9:8) Lūgums veikt regulāro ziedojumu, vēlams katru mēnesi, lai UZCELTU DRAUDZES NAMU, uzturētu dievnamu un draudzes darbu. Ieteicamo ziedojuma apjomu un rekvizītus var atrast draudzes mājas lapā: https://www.pinkudraudze.lv/p/ziedojumi.html

Lai Dieva svētīts aprīļa mēnesis!

Kristus mīlestībā,
Piņķu sv. Jāņa draudze