FEBRUĀRA notikumi Piņķu sv. Jāņa draudzē (2024)

ZIŅOJUMI:

1. Svētdien, 11. februārī svinēsim dievkalpojumu “ar viesu dalību”. Kopā ar mūsu draudzes ērģelnieku Jāni Pelši dievkalpojumā piedalīsies tenors Mārtiņš Zvīgulis. Kā arī dievkalpojumā stādīsim priekšā jaunos draudzes locekļus; kristīsim un iesvētīsim tos, kas ir noslēguši Garīgās Izaugsmes Skolas (katehēzes mācības) Ziemsvētku kursu, un vēlas pievienoties Piņķu draudzei kā Dieva ģimenei.

2. Sākot ar 14. februāri, sākas Gavēņa laiks, kas ir grēknožēlas, pārdomu un sevis izmeklēšanas laiks, gaidot Kristus augšāmcelšanās svētkus Lieldienās. Šajā laikā draudzes locekļi ir īpaši aicināti gavēt (t.sk. no TV, filmām, laicīgās literatūras), pastiprināti nodoties lūgšanām, Bībeles lasīšanai, apmeklēt mācītāju ikgadējai pastorālai sarunai un/vai privātai grēksūdzei.

3. Sestdien, 24. februārī, plkst.: 17:00 baznīcā notiks Babītes kultūrizglītības centra organizēts LABDARĪBAS KONCERTS Ukrainas atbalstam, kurā piedalīsies jauktie kori “Maska”, “Atskaņa”, “Universum”, “Mārupe”, ansamblis “Dzelde”, senioru sieviešu koris “Noktirne”, popgrupas “Ledenītes” un “Bon Bon”, ērģelnieks Roberts Hansons, mākslinieki Mārcis Auziņš, Ira Krauja, Guntars Račs un Edvards Strazdiņš. Ieeja par ziedojumiem Ukrainas atbalstam.

4. Aicinām draudzes locekļus uz “Garīgās izaugsmes skolu” (GaIS), atbalstīt iesvētāmos un mācītāju ar savām ticības liecībām. Kursa noslēgumā Kristības Lieldienu naktī – 30. martā (sestdienas nakts), un Iesvētības – 16. jūnijā.

5. Bez ik svētdienas dievkalpojumiem mūsu baznīcā notiek arī vakara lūgšanas – vesperes – katru TREŠDIENAS vakaru, plkst.: 19:00, baznīcā. Vakara lūgšanām var piedalīties arī attālināti, skatoties tiešraides mūsu draudzes Facebook lapā un lietojot lūgšanu lapiņas, kas ir pieejamas mūsu draudzes mājas lapas Dievkalpojumu sadaļā!!!

6. Esam atvēruši baznīcu OTRDIENĀS, TREŠDIENĀS un CETURTDIENĀS, 16:00-20:00, lai cilvēki varētu nākt, lūgties un apmeklēt dievnamu arī citās dienās – ne tikai svētdienās.

Lai priecīgs un Dieva svētīts februāris!!!

Kristus mīlestībā,
Piņķu sv. Jāņa draudze