MAIJA notikumi Piņķu sv. Jāņa draudzē (2024)

ZIŅOJUMI:

1. 6., 7., 8. maijā, plkst.: 19:00, visi ir laipni aicināti uz dievkalpojumiem LŪDZAMĀS DIENĀS, lai sagatavotos DEBESBRAUKŠANAS DIENAI, kuru svinēsim 9. maijā, plkst.: 19:00. Visi dievkalpojumi ir ar Svēto Vakarēdienu!!!

2. Svētdien, 12. maijā, plkst.: 11:00, svinēsim dievkalpojumu ĢIMENES DIENĀ, uz kuru ir aicināti visi, bet īpaši ģimenes pilnā sastāvā ar bērniem, lai pie altāra viņi saņemtu Dieva svētību. Kā arī dievkalpojumā būs iespēja saņemt eļļas svaidīšanu fiziskas un garīgas neveselības gadījumā.

3. Svētdien, 19. maijā, plkst.: 11:00, svinēsim VASARSVĒTKU dievkalpojumu ANNAS BAZNĪCĀ, un pēc dievkalpojuma baudīsim ikmēneša SADRAUDZĪBU Annas koku skolā.

4. Sestdien, 1. jūnijā ņemsim dalību Atvērtās Baznīcas un Baznīcu nakts pasākumos. Jau no plkst.: 10:00 baznīca būs atvērta, līdz pat plkst.: 23:00. Šī gada tēma ir veltīta bērniem, jo iekrīt Bērnu tiesību aizsardzības dienā. Jēzus saka: "Laidiet bērniņus un neliedziet tiem pie Manis nākt, jo tādiem pieder Debesu valstība." (Mt. 19:14) Tāpēc aicinām ikvienu uz lūgšanām par bērniem, notiks arī āra spēles, gados jaunākiem bērniem būs iespēja skatīties animāciju par pasaules radīšanu; būs pastaiga pa baznīcu ar iespēju uzkāpt baznīcas tornī un daudz kas cits.

5. Bez ik svētdienas dievkalpojumiem mūsu baznīcā notiek arī vakara lūgšanas – vesperes – katru TREŠDIENAS vakaru, plkst.: 19:00, baznīcā. Vakara lūgšanām var piedalīties arī attālināti, skatoties tiešraides mūsu draudzes Facebook lapā un lietojot lūgšanu lapiņas, kas ir pieejamas mūsu draudzes mājas lapas Dievkalpojumu sadaļā!!!

6. Baznīca ir atvērta OTRDIENĀS, TREŠDIENĀS un CETURTDIENĀS, 16:00-20:00.

7. Dievs jūs bagātīgi svētī, “lai jums visa būtu diezgan vienmēr un visur un jūs būtu pārplūstoši dedzībā uz ikkatru labu darbu.” (2. Kor. 9:8) Lūgums veikt regulāro ziedojumu, vēlams katru mēnesi, lai UZCELTU DRAUDZES NAMU, uzturētu dievnamu un draudzes darbu. Ieteicamo ziedojuma apjomu un rekvizītus var atrast draudzes mājas lapā: https://www.pinkudraudze.lv/p/ziedojumi.html

Lai Dieva svētīts maija mēnesis!

Kristus mīlestībā,
Piņķu sv. Jāņa draudze